onsdag 27. april 2011

Påskekos


De fleste var kanskje på fjellet i påsken men sørlandet var ikke så verst det heller! ..og siden Hansen & Dysvik har fått inn så mye fint til terrassen var det ekstra gøy å pynte å lage en liten bloggsak av det! 

Lyktene heter Malmøya og finnes i tre forskjellige størrelser. De koster fra 149,90 til 299,90.
Duken fås kjøpt på meter og ser ut som stoff men er belagt med akryl slik at den tåler vær, vind og søl. Kjempelett å tørke av hva enn det måtte være. Den heter Lillesand og koster 139,90 per meter.



Enkelte mente at temperaturen i vannet var vel så bra som i lufta, men de fleste holdt seg på tilskuerbenken.

Putene heter Ane boxputer og fås også i stripete turkis og i ensfarget. Koster 79,90 kr. stk.
Håper alle hadde en fortreffelig påske:)



Elisabeth, fotograf Hansen & Dysvik

tirsdag 26. april 2011

LAGERSALG


Nå har du mulighet til å delta på vårens store bakgårdssalg!

Førstkommende torsdag åpner vi bakgården vår med en mengde

flotte varer til sterkt nedsatte priser!

Gulvtepper, ryer, håndkler, sengesett, pynteputer, pledd, gardinhøyde og fag får du fra 50 til 90% rabatt!!


Åpningstider:

Torsdag 28.04   kl. 14-21

Fredag 29.04     kl. 14-21

Lørdag 30.04     kl. 10-18


Adresse: Gamleveien 68, 1476 Rasta

Veibeskrivelse:
-Ta av mot Karihaugen fra E6.
-Ta andre avkjørsel mot Kjenn, Triaden.
-Kjør rett frem i rundkjøringen.
-Ta til høyre i neste rundkjøring.
-Fortsett ca 200 meter og opp bakken til høyre.

Du kan også trykke på kartet nedenfor.


onsdag 20. april 2011

fredag 15. april 2011

Påskekampanje - 30 % på alle varer!

Fra mandag17. april har dere mulighetene til å få 30% på alle varer i H&D sine butikker og nettbutikken. Kampanjen gjelder til og med mandag 24. april.

For de som skal nyte godværet i påsken, hvorfor ikke fornye uteplassen med nye hageputer eller lykter? Påskehyggen blir ekstra hyggelig med levende lys og vi har stort utvalg i lekre lykter. Noen av de ser dere på bildet under og finnes i mange størrelser. 



Gå inn på nettbutikken vår for å se enda flere flotte varer!



tirsdag 12. april 2011

Jorden rundt for å finne de beste varene.






I over 50 år har vi kjøpt inn varer fra hele verden for å sørge for å ha topp kvalitet til lav pris, og det gjør vi fortsatt. Innkjøperene våre reiser jorden rundt for å finne varer og i disse dager så er det innkjøpet for høsten og vinteren som står for tur. Tre uker på farten og mange leverandørbesøk skal kokes ned til en kolleksjon som dere, våre kunder, ønsker. Med oss i kofferten har vi  trendene for neste sesong og jobber tett mot produsentene for å finne akkurat de rette designene i de rette kvalitetene.

Gled dere! Vi har funnet utrolig mye flotte varer og spennende design er utviklet.  Stoffer med ulike strukturer og nye produkter som vi er spente på hvordan vil bli mottatt. 

Gjennom sosiale medier ønsker vi å få en tettere i kontakt med dere som kunder også. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og om det er noen ønsker fra kjøpere.  Har dere spesielle ønsker til hva dere vil ha inn i vårt sortiment så skriv en kommentar under.

Inntil videre får dere nyte våren og den store, lekre kolleksjonen som nå er ute i butikk. Deilige farger og kvaliteter som passer enten du ønsker å slippe solen inn eller stenge den ute:)

mandag 11. april 2011

Heftig damp strykejern!

Dette er gull verdt om man stryker mye ller ikke aksepterer skrukker! Det gjør vi jo selvfølgelig ikke i H&D så derfor ble dette løsningen. Det stryker helt glatt på ett blunk og kan også brukes ti cm unna tekstiler som henger!  Ett godt tips til alle strykeglade:)







torsdag 7. april 2011

Forberedelsene snart i havn!

Da er vi i rute og snart klare for opptak imorgen. Veggen er malt, gulvet er lagt og møbler er flyttet! Da mangler vi "bare" produkter og stylist! Imorgen skal vi ha det gøy:) 




Dette er foreløpig ett veldig grått og trist bilde men etterhvert får dere se resultatet! Enn sålenge piffer jeg opp med disse litt mer fargesterke hageputene, som finnes i flere farger/mønstre og lyder navnet Ane!
 






mandag 4. april 2011

Forberede sommeren?


Sola skinner og snart er det kanskje på tide å finne frem utemøblene og skifte til andre gardiner? 
Under er en liten knippe av alt som renner inn på lageret om dagen. Putene heter ane boxputer og finnnes i flere farger og mønstre. Blant annet ensfarget, stripet og med stjerne. Gardinen heter Fix blomsterknopp, lykte Heggholmen og er i tre størrelser og brødkurven som er i fargene som er avbildet.
Gå på www.hd.no for å se enda mer av alt det fine som har kommet!