Om H&D

Tekstilhistorien Hansen & Dysvik

Det hele startet i Oslo i 1953. De to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12. Her skulle de selge tekstiler til hjemmet og de hadde bestemt seg for at de skulle gjøre det stort. Mange mente de var gale da de skulle selge god kvalitet til lave priser - dette var da ikke noe man kunne tjene penger på. Men det gikk raskt lovord om den gode kvaliteten og de lave prisene og det var alltid stor trafikk og lange køer i butikken i Pilestredet. Etterhvert som årene gikk ekspanderte Hansen & Dysvik og starten på kjeden slik den er idag var et faktum.

Vi er fortsatt familieeid og i 3. generasjons drift og bygger fortsatt på de samme grunnleggende verdiene, noe som gjenspeiles i utsagn som våre kunder bruker for å beskrive oss i dag:
  • Stort vareutvalg
  • Lave priser
  • God kvalitet
  • God service
  • Faglig kompetanse blant de ansatte
  • En seriøs butikk hvor jeg føler meg trygg på en god handel

Konsept

Vi bestreber å ha et stort utvalg av varer og ønsker å gi kundene aktuelle valg. Enten kunden ønsker å kjøpe kjente merkevarer til en god pris eller rimeligere hjemmetekstiler så finner de det hos Hansen & Dysvik.
Varesortimentet endres ofte i løpet av året for å møte stadig hyppigere endringer i trender i markedet. Det er til enhver tid nyheter inne i vårt varesortiment.

Tepper
Vi fører et stort utvalg av gulvtepper i ulike kvaliteter. Klassiske ulltepper eller moderne flosstepper har vi et enormt utvalg av. Teppene importeres fra hele verden og firmaet har lang historikk med mange av verdens største teppeprodusenter, noe som gjør at vi kan tilby kundene markedets absolutt beste priser.

Gardiner
Vi fører alle typer av gardiner slik at kunden skal finne det den ønsker uansett smak. Varene importeres i hovedsak selv for å sikre kundene gode priser, men vi har også samarbeidspartnere i Norge som kan tilby det lille ekstra. I tillegg fører vi metervare og har egen systue – her kan de fleste behov bli tilfredsstilt.

Sengetøy
Stort utvalg av kvaliteter og design. Du finner også laken, sengetepper og andre tekstiler til soverommet hos oss.

Duker
Alt fra festduker i damask til løpere og brikker. Du finner alle sesongens varer hos oss, det være seg voksduker til sommerbordet, påskeduker på hytta eller juleduker til familieselskapet.

Pledd og pynteputer
Til enhver tid har vi et stort utvalg av tidsriktige pledd og pynteputer som matcher de øvrige tekstilene i hjemmet.

Dyner og puter
Stort utvalg av dyner og puter. Dun eller syntetisk i topp kvalitet.

Håndklær
Ensfargede håndklær, håndkleserier, kjøkkenhåndklær m.m.

Madrasser
Barnemadrasser og overmadrasser.


Noen av våre kjente merkevarer - kundene skal ha et valg!

Vi er opptatt av å hele tiden gi kunden aktuelle valg. Det er derfor viktig for oss å føre merkevarer i tillegg til rimeligere tekstiler som vi kjøper direkte fra produsenter over hele verden. 

Vi klarer som regel alltid å finne en løsning på dine utfordringer da vi samarbeider tett med en stor rekke kjente merkevareleverandører:

• Høie – Sengesett og dyner i topp kvalitet med lang historie
• Mascot – Dyner og puter
• Vista – gardiner og gardinoppheng
• Juna Design – dansk design innen sengetøy og duker
• Balta – belgisk kvalitetsleverandør av tepper
• Cawö – håndklær
• Berger – Kvalitetspledd i ull
• Solberg spinderi - Toppkvalitets selskapsduker og stoffer i metervare

Våre merkevarerer dessverre ikke tilgjengelig i nettbutikkken, men du finner alltid et stort utvalg i våre butikker.