tirsdag 12. april 2011

Jorden rundt for å finne de beste varene.


I over 50 år har vi kjøpt inn varer fra hele verden for å sørge for å ha topp kvalitet til lav pris, og det gjør vi fortsatt. Innkjøperene våre reiser jorden rundt for å finne varer og i disse dager så er det innkjøpet for høsten og vinteren som står for tur. Tre uker på farten og mange leverandørbesøk skal kokes ned til en kolleksjon som dere, våre kunder, ønsker. Med oss i kofferten har vi  trendene for neste sesong og jobber tett mot produsentene for å finne akkurat de rette designene i de rette kvalitetene.

Gled dere! Vi har funnet utrolig mye flotte varer og spennende design er utviklet.  Stoffer med ulike strukturer og nye produkter som vi er spente på hvordan vil bli mottatt. 

Gjennom sosiale medier ønsker vi å få en tettere i kontakt med dere som kunder også. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og om det er noen ønsker fra kjøpere.  Har dere spesielle ønsker til hva dere vil ha inn i vårt sortiment så skriv en kommentar under.

Inntil videre får dere nyte våren og den store, lekre kolleksjonen som nå er ute i butikk. Deilige farger og kvaliteter som passer enten du ønsker å slippe solen inn eller stenge den ute:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar