I mai måned er det mange annledninger til å dekke bordet for venner og familie. Vi har mange alternativer og idag er siste dagen hvor dere får 50% avslag på alle duker, brikker og løpere! Trykk på bildene for å gå direkte til produktet i nettbutikken:-)
..og dere får selvfølgelig med en oppskrift på denne kaken:) nam!
|
Bløtkake er stort sett en slager og hvorfor ikke pynte den med spiselige blomster? |
Ingredienser
- 1 stk sukkerbrødbunn delt i 3
- 1 pk ferdig vaniljekrem eller pulver
- ca. 6.6 dl kremfløte (2 pakker)
- 2 dl jordbærsyltetøy
- ca. 1 dl melk til dynking av bunn
- 1 kurv jordbær
1. Lag vaniljekrem etter anvisning på posen. Pisk krem av fløten. Når vaniljekremen har stivnet, rører du inn halvparten av kremen.
2. Sukkerbrødet er delt opp i tre lag. Legg et av lagene på et fat og dynk det med litt melk. Smør på 1 dl jordbærsyltetøy. Bre over et tykt lag vaniljekrem. Legg på et nytt sukkerbrødlag og gjenta prosessen.
3. Smør krem utover på toppen av kaken og på sidene.
4. Ta resten av kremen i en sprøytepose og klem roser rundt rund kanten på kaken.
Eller eksperimenter med frukter og smaker du er glad i.
Oppskriften er hentet fra matprat.no
|
Vår populære hekle duk som finnes i mange størrelser.
|
|
Kubbelys i glade farger. Finnes også i grå, beige og hvit.
|
|
Vår klassiske rose damask duk.
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar